Back to All Events

Weekend Workshop at CLUB YOGA LEEUWARDEN | NETHERLANDS


Als herboren en met vele nieuwe inzichten geeft ze weer les nadat ze haar enkel verbrijzelde toen ze in zee sprong vanaf een rots in Mallorca. Na maanden met voet en been in een 'kooi met ijzeren pinnen' en veel persoonlijke ontwikkeling komt ze haar liefde voor yoga weer met ons delen! Internationaal Vinyasa docente Nianna Bray! Dit keer hebben we meerdere workshops om uit te kiezen, deze zijn allemaal maar ook los te volgen. 

Dompel je onder in yoga dit weekend!

Over Nianna Bray
Ze heeft een bijzondere band met Nederland, de beeldschone yogini Nianna Bray uit de Verenigde Staten. Haar hippiemoeder woonde een tijdje in de Amsterdamse kraakscene. En nu komt Nianna zelf weer naar ons land! Nianna is een over de hele wereld reizende yogini, gelooft in de kracht van vrouwen en is liefhebber van het leven. Als docent is ze angstloos, passievol, open en benaderbaar. Ze maakt iets los in het hart van iedere student.
Nianna is opgeleid met o.a. de Prana Flow lessen van Shiva Rea. Nianna heeft haar leven omgegooid om verschil te maken in het leven van anderen, haar liefde voor yoga en de praktische insteek van haar lessen zal je innerlijke kracht aanwakkeren en je inspireren om jezelf te zijn.